Michel Cloosterman

  
Michel Cloosterman

Michel is een breed georienteerde professional met ervaring in commerciele adviesfuncties, als projectmanager, HR adviseur en als leidinggevende. De rode draad in zijn werkzaam leven is het creëren en aanreiken van kansen voor ontwikkeling van mensen in organisaties.

Zijn stijl als coach kenmerkt zich door een observerende en luisterende stijl. Hij gaat met de coachee op zoek naar motieven en achtergronden. Daarbij weet hij bestaande -vaak onbewuste- gedragspatronen helder naar voren te halen. Hij reikt nieuwe inzichten aan en weet dit met concrete voorbeelden duidelijk te maken. Daar komt zijn energieke, ondernemende stijl naar voren en geeft hij de coachee volop ruimte om nieuwe wegen in te slaan.

Met behulp van zijn coachtraject krijgt u inzicht in uw professionele omgeving en de rol die u daarin speelt. U wordt zich bewust van uw eigen gedrag en dat van anderen."Door te kennen, leert u kunnen". 

Michel coacht jonge ondernemers, middenkader, hoger management en professionals. Hij is daarnaast actief als internationaal trainer / facilitator in the LEGO® SERIOUS PLAY® methode.

Naar de webshop

Klik Hier

Informatie aanvragen

Informatie aanvragen

Copyright © Bricks and Business 2017. LEGO®, SERIOUS PLAY®, the Minifigure and the Brick and Knob configurations are trademarks of the LEGO Group, which does not sponsor, authorize or endorse this website