Michel Cloosterman

 
 

Michel is een breed georienteerde professional met ervaring in commerciele adviesfuncties, als projectmanager, HR adviseur en als leidinggevende. De rode draad in zijn werkzaam leven is het creëren en aanreiken van kansen voor ontwikkeling van mensen in organisaties. In 2010 heeft hij het initiatief genomen voor de AvMM.

 

Zijn stijl als coach kenmerkt zich door een observerende en luisterende stijl. Hij gaat met de coachee op zoek naar motieven en achtergronden. Daarbij weet hij bestaande -vaak onbewuste- gedragspatronen helder naar voren te halen. Met de coachee gaat hij op zoek naar nieuwe inzichten en weet dit met concrete voorbeelden duidelijk te maken. Dan komt zijn energieke, ondernemende stijl naar voren en geeft hij de coachee volop ruimte om nieuwe wegen in te slaan.

 

Tijdens zijn coachtrajecten krijgt u inzicht in uw werkomgeving en de rol die u daarin hebt. U wordt zich bewust van uw eigen gedrag en dat van anderen."Door te kennen, leert u kunnen" . Ofwel, door vertrouwd zijn te met bent u in staat om ... 

 

Michel coacht jonge ondernemers, middenkader, hoger management en professionals. Hij is daarnaast actief als internationaal trainer / facilitator in the LEGO SERIOUS PLAY methode.

To the webshop

Klik Hier

Copyright © Bricks and Business 2017. LEGO®, SERIOUS PLAY®, the Minifigure and the Brick and Knob configurations are trademarks of the LEGO Group, which does not sponsor, authorize or endorse this website