Mendy Belgers

Mendy is van oorsprong opgeleid als loopbaanadviseur met als specialisatie psychodiagnostiek. De afgelopen 10 jaar  was zij werkzaam  in diverse managementfuncties.  Als middenmanager  gaf zij leiding aan een afdeling assessment,  was  zij afdelingshoofd in het MBO onderwijs en manager van een mobiliteitscentrum.  

Mendy is door haar ervaring een uitstekende gesprekspartner rondom verschillende vragen, zoals: uw persoonlijk leiderschapsprofiel, coachen van ontwikkeltrajecten,  stressreductie,  emotiemanagement, het hanteren van conflicten, begeleiding bij het voeren van 'moeilijke' gesprekken,  carrièrekeuzes en balans vinden in privé/werk.

In het gesprek is zij betrokken en respectvol,  maar gaat ook een confrontatie niet uit de weg.  Confronteren doet zij het liefst provocatief en met humor want wie lacht om zichzelf is in staat om te reflecteren! 

 

De afgelopen 10 jaar  was Mendy werkzaam  in diverse managementfuncties.  Als middenmanager  gaf zij leiding aan een afdeling assessment,  was  zij afdelingshoofd in het MBO onderwijs en manager van een mobiliteitscentrum. Op dit moment is zij werkzaam als opleidingscoördinator en zelfstandig professional.

Mendy is ingeschreven in het Register voor Beroepskeuzeadviseurs en bij het NOLOC.

To the webshop

Klik Hier

Copyright © Bricks and Business 2017. LEGO®, SERIOUS PLAY®, the Minifigure and the Brick and Knob configurations are trademarks of the LEGO Group, which does not sponsor, authorize or endorse this website