MasterMind Classes

 

Implementation Training:

 Tijdens deze workshop wordt de LEGO SERIOUS PLAY methode op een exclusieve ingezet om uw organisatie een stap verder te brengen. Er wordt gewerkt aan de klant focus, de relatie met uw leveranciers en in het bijzonder aand wat u nu anders maakt dan de ander.

De sleutel in het verbeteren van uw business ligt uiteindelijk in de vraag, wat maakt u nun onderscheidend ? Is het de mens, het product ...of veel meer wat u aan waarde levert aan uw klant ?

Tijdens deze workshop geeft u het antwoord en ondersteunen wij u met een fantastische methode, geweldige ervaring en concrete resultaten en een stappenplan voor de dag erna.

 

Meer Information: Klik HIER

 

MasterMind: Improve your Skills and Workshops using LEGO SERIOUS PLAY

In deze MasterMind workshop, staan de deelnemers centraal en hebben zij de mogelijkheid hun facilitator skills te verbeteren en te versterken. Daarbij maken we gebruik van de de mentoring methode in combinatie met de set-up van een Masterclass. 

Deelnemers bereiden een workshop voor en sturen die naar één van de trainers. Tijdens de MasterMind workshop voeren zij een deel van de workshop uit en werken met hun collega deelnemers. Na uitvoering ontvangen zij gericht en gestructureerd feedback van de trainers, gebaseerd op het ontwerp en de uitvoering van de workshop. 

Doelstelling: 

  • Het verbeteren van de facilitators skills ten faveure van je clienten
  • Faciliteren van je workshops in een veilige, gecontroleerde omgeving.
  • Reflecties en feedback 
  • Dialoog met de trainers en andere deelnemers
  • Leren aan de hand van ervaren.

 De aanwezige trainer zijn: Michel Cloosterman

 

Voor meer informatie: KLIK HIER

Design Thinking met LEGO SERIOUS PLAY 

DT is in essentie een creatief proces, dat, anders dan analytisch denken, vooral zorgt voor het generen van goede ideeën. Niet het oordeel, maar het bedenken van nieuwe ideeën staat voorop. Dit voorkomt de angst voor het maken van fouten en zorgt ervoor dat iedereen meedoet in het creëren van ideeën en eerste prototypes.

Tijdens deze tweedaagse training combineren we de wereld van Design Thinking met die van LEGO SERIOUS PLAY. Twee methoden met ieder een eigen doelstelling die elkaar naadloos aanvullen.

De training is ontworpen en eigendom van Design Playan alliance of Bricks and Business and Strategic Creative I All rights reserved.

 

Voor meer informatie: KLIK HIER

 

Naar de webshop

Klik Hier

Download Flyers for

MasterMind DESIGN THINKING

Investment

Your investment is EUR 1900

This includes:
► Two full days of training 
► Drinks, lunch and snacks

► Your trainers: Michel Cloosterman / Arjan Visser

► Location 2019: Maastricht, January 24th-25th

► Location 2019: Milaan, June 17th-18th

 

Inschrijving voor Masterminds

Copyright © Bricks and Business 2017. LEGO®, SERIOUS PLAY®, the Minifigure and the Brick and Knob configurations are trademarks of the LEGO Group, which does not sponsor, authorize or endorse this website