Partners van Bricks and Business

Partners van Bricks and Business

Bricks and Business is met een aantal organisaties en/of specialisten een partnerschap aangegaan met het oog op versterking van het aanbod en uitgaande van de principes van co-creatie.

Ieder partner is weer een deskundig op zijn / haar gebied. Juist in de samenwerking ligt het geheim van versterking. Daardoor kan het aanbod richting de opdrachtgever groeien, zowel in de diepte als breedte ... is de voortgang gegarandeerd en kunnen grote, langdurige projecten worden uitgevoerd.
Hieronder volgt een overzicht van de (internationale) partners en de actviteiten die we gezamenlijk utvoeren bij de opdrachtgevers van Bricks and Business.

 

Partners van Bricks and Business - design_play_logo_1

 

Een alliantie van Strategic Creative en Bricks and Business. Gezamenlijk voeren we trainingen en workshops uit op het gebied van Design Thinking and Innovatie. 

  

Partners van Bricks and Business - logo_cmyb_-_pia

 

MarketIng is mrs. Pia Gawlik-Rau, and specialized in coaching and advising people and organization with a technical focus. She is an experienced Facilitator of the LEGO SERIOUS PLAY method and local partner for the 4-day training in: Karlsruhe, Basel and Leipzig. 

 

 

Copyright © Bricks and Business 2017. LEGO®, SERIOUS PLAY®, the Minifigure and the Brick and Knob configurations are trademarks of the LEGO Group, which does not sponsor, authorize or endorse this website