Daan van der Weele

Daan heeft in veel organisaties kunnen meekijken, vanuit zijn rol als directeur, interim manager en trainer-coach.

Hij is er van overtuigd dat het middenkader een cruciale plaatsinneemt in het proces van ‘denken’ naar ‘doen’. Hij heeft gezien dat veel middenmanagers niet goed uitgerust zijn / worden om hun rol van spin in het web goed te vervullen, en daar wil hij iets aan doen onder het motto: goed middenmanagement bevordert de prestaties van de hele organisatie.

Daan werkt in zijn coachtrajecten aan de transitie van denken naar doen. Hij geeft je handvatten om meer te delegeren en te vertrouwen op je medewerkers of collega’s zodat die hun rol (kunnen) pakken. In dat proces van ´loslaten´en delegeren werkt Daan met leidinggevenden aan hun stijl, persoonlijke ontwikkeling en toekomst.

Daan zet je aan het werk. Hij gebruikt verschillende werkvormen, passend bij je persoonlijke stijl en behoefte. Maar ook vernieuwend en brengt je daarmee uit je comfortzone.

Daan coacht leidingevenden en medewerkers om nieuwe wegen in te slaan, waardoor zij de juiste balans tussen werk, privé, talent en loopbaan weten te vinden.

To the webshop

Klik Hier

Copyright © Bricks and Business 2017. LEGO®, SERIOUS PLAY®, the Minifigure and the Brick and Knob configurations are trademarks of the LEGO Group, which does not sponsor, authorize or endorse this website