Loopbaan en Coachings Programma

BRIKSPIL: Start van een Groeiprogramma voor je loopbaan

Het Brikspil loopbaanprogramma komt voort uit de samenwerking van 3 specialisten die hun krachten bundelen. Door die verbinding ontstaan een krachtig programma waarbij deelnemers gefaciliteerd worden in hun professionele groei en speurtocht naar nieuwe mogelijkheden.

In het Brikspil programma begeleiden we een ieder vanuit onze 5 kernwaarden: 

Persoonlijk
Je authentieke zelf kunnen zijn, maakt je gelukkig. Verdiep je in wie jij bent en wat jij wilt in je leven en in je werk. Dat staat aan de basis van de Brikspil aanpak.
Perspectief
Je loopbaan is van jou. Soms ervaar je dit niet zo of voel je je een speelbal van ontwikkelingen. Als je voor je ziet wat jou drijft en richting geeft, kun je het stuur steviger vastpakken.
Positief
Ontdek en waardeer de capaciteiten en talenten die je hebt. Vanuit daar bouw je verder en buig je belemmeringen om in mogelijkheden. De Brikspil aanpak is geënt op het beproefde GROW coachingmodel.
Peer-Learning
e hoeft het niet alleen te doen. Je ontwikkelt je in interactie met de wereld om je heen. Bij Brikspil ontmoet je gelijkgestemden. In een kleine groep van maximaal 10 deelnemers inspireer je elkaar en leer je van elkaar.
Playful
Ontdek de kracht van spelen voor je eigen ontwikkeling. Als kind deed je niet anders. Al spelend verkende je de wereld en je eigen capaciteiten en interesses. In de loopbaanworkshops van Brikspil bouw je met LEGO®. Serieus spelen met de LEGO® SERIOUS PLAY® methode levert jou inzichten op waardoor jij de volgende stap kunt zetten in je loopbaan.

 

For more information visit the BRIKSPIL website.

Naar de webshop

Klik Hier

Copyright © Bricks and Business 2017. LEGO®, SERIOUS PLAY®, the Minifigure and the Brick and Knob configurations are trademarks of the LEGO Group, which does not sponsor, authorize or endorse this website