Cathrin van der Werff

Grip op Leiderschap

Sinds 2000 houdt Cathrin zich bezig met talent- en veranderingsmanagement in werk. Zij helpt mensen en organisaties om vanuit hun persoonlijke kracht de regie over zichzelf en hun situatie in eigen hand te nemen. En te houden. Dit doet zij vanuit het geloof dat (persoonlijk) leiderschap de sleutel is voor succes. Succes in de zin van: dat iets lukt wat u belangrijk vindt. Dat u bijvoorbeeld daadkrachtiger bent, of doet wat u al zo lang in uw hoofd heeft. Dat u makkelijker samenwerkt, of al uw creativiteit kwijt kunt. Enzovoort. U bepaalt ten slotte uw eigen succes.

Zij weet als geen ander dat handelen vanuit (persoonlijk) leiderschap een positief effect heeft op je zelfvertrouwen, de manier waarop je met anderen omgaat, je pro-activiteit en je effectiviteit. Het is geweldig om gewaardeerd te worden om wie je werkelijk bent.

Als coach/trainer en adviseur deed zij veel ervaring op bij grote organisaties binnen de overheid, het onderwijs, zorginstellingen en in de zakelijke dienstverlening (vooral het MKB). Gedreven door haar grote interesse in de mens volgde zij een aantal boeiende opleidingen op het gebied van positieve psychologie, NLP, coaching/training en organisatieopstellingen. Die  combinatie van haar werk(ervaring) en  aanvullende opleidingen heeft haar gemaakt tot de gedreven coach/trainer/adviseur, die zij nu is.

Haar onuitputtelijke inspiratie haalt zij uit het begeleiden van uw proces om patronen te doorbreken. En uit het helpen vinden van uw (persoonlijk) leiderschap. Het blijft iets magisch als iemand zijn persoonlijke kracht ontdekt. Dat Cathrin hier met haar kennis en kunde aan mag en kan bijdragen, is voor Cathrin de essentie van haar werk.

Naar de webshop

Klik Hier

Informatie aanvragen

Informatie aanvragen

Copyright © Bricks and Business 2017. LEGO®, SERIOUS PLAY®, the Minifigure and the Brick and Knob configurations are trademarks of the LEGO Group, which does not sponsor, authorize or endorse this website