Business Development en Innovatie

 

 

Economische ontwikkelingen en maatschappelijke trends zorgen ervoor dat je als organisatie regelmatig moet veranderen. Het maken van strategische keuzes en stellen van ambitieuze en haalbare doelen is daarbij cruciaal. Dat heeft logischerwijze gevolgen voor directie, leidinggevenden en medewerkers. Volgens studies zijn betrokken medewerkers heel veel beter in staat om zich te identificeren met de waarden en doelen van hun organisatie.

 

Het is dan ook logisch dat medewerkers kunnen participeren in de verandering om er een succes van te maken.

LEGO SERIOUS PLAY als middel

De LEGO® SERIOUS PLAY® methode geeft directies en managers inzicht in complexe managementvragen rondom strategie- en businessontwikkeling.
Tijdens de workshop vindt kennistransfer plaats tussen de deelnemers. De optelsom van inzicht en kennis van de individuele deelnemers wordt simpelweg meer dan de afzonderlijke delen. Met deze interactieve werkvorm, ondersteunt door een doordachte methodologische aanpak, wordt de basis gevormd voor oplossingen die zich aandienen gedurende een LEGO SERIOUS PLAY workshop.
Als directie of management wordt u in staat gesteld afgewogen beslissingen te nemen, gebaseerd op feiten, kennis, inzichten én draagvlak, aangereikt door alle deelnemers van de workshop. Business Development wordt daarmee een concreet en tastbaar begrip dat zich letterlijk voor uw ogen ontvouwd.
 

Strategisch kiezen = kennis + inzicht + betrokkenheid + LEGO SERIOUS PLAY

Resultaat

  • U neemt beslissingen waar iedereen zich na de vergadering aan commiteert en deze respecteert;
  • u wilt zeker stellen dat er geen excuses overblijven, omdat deelnemers het gevoel hebben niet gehoord te zijn of niet betrokken zijn geweest in de discussie;
  • dat alle deelnemers een gemeenschappelijk begrip en referentiekader hebben dat voorwaarde is voor een succesvolle implementatie van de afspraken.


Het resultaat van de LEGO SERIOUS PLAY benadering is 'lean forward meetings'. Dat betekent meer participatie, meer inzichten, meer kennis, meer betrokkenheid en -uiteindelijk-  meer commitment en een snellere implementatie.

 

Meer informatie en aanmelden

Is je interesse na het lezen gewekt? Voor meer informatie over de Business Development training kun je contact opnemen via het informatieformulier.

 

 

To the webshop

Klik Hier


Heb je interesse?

Informatie Aanvragen

If they can do it ...why can't you ?

Hoe werkt het ?

 

Copyright © Bricks and Business 2017. LEGO®, SERIOUS PLAY®, the Minifigure and the Brick and Knob configurations are trademarks of the LEGO Group, which does not sponsor, authorize or endorse this website